Hem Filterguiden Vattenanalys Finansiering Om företaget Kontakta oss

Tryckkärl

Vi lagerför och har för omgående leverans de flesta typer och storlekar av tryckkärl, som t ex hydrofor och hydropress. Vilken typ av tryckkärl som är aktuell bestäms ofta av hur mycket plats som finns för kärlet.

Om plats finns rekommenderar vi alltid en hydrofor. Med en hydrofor blandas luft och vatten och man får då ofta bort problem med svavelväte (ofta kallad berggas). En glasfiberhydrofor som kompletteras med en luftinjektor gör att man får ett minimalt underhåll. Luftinjektorn och den i tanken inbyggda avluftaren ser till att en optimal luftmängd alltid finns i tanken. Hydroforen behöver aldrig luftas manuellt!

Våra membranhydroforer (hydropresser) håller en mycket hög kvalité. Där finns ingen blåsa utan ett membran som skiljer vatten och luft åt. Jämfört med hydroforen får man ut mer vatten mellan pumpstarterna. En 150 liters hydrofor ersätts normalt med en 50 liters membranhydrofor / hydropress.

Under respektive tryckkärl finns utförlig information om modeller och funktion. Där finns även möjlighet att ladda ner produktbladen som pdf-dokument.

Tveka inte att kontakta oss om Ni har några frågor!

Nyheter/kampanjer

Erbjudande hydrofor/hydropress.

15% rabatt vid köp av filter för minst 12 000 kr.

Fler erbjudanden!